
RAVINTOLA
Rennosti romanttinen Villilä tarjoaa upeaa ruokaa omasta keittiöstä. Villilän keittiöstä vastaa sama kokit kuin Verstaan keittiöstä. Keittiöpäällikkö Anne Jokela ja kokki Eddi Naschimento tekevät ruokaa suurella sydämellä. Käytämme vain laadukkaita kotimaisia raaka-aineita. Poikkeuksena on Norjalainen merilohi ja Austraaliainen Black Angus brisketti. Ravintolamme on auki tilauksesta ja voi valita herkullisista buffet vaihtoehdoista tai luoda itselleen sopivan kokonaisuuden. Esimerkkeinä juhlamenut Classic ja Rouhea. Muistotilaisuuksiin löytyy myös kevyemmät vaihtoehdot kuten lohikeitto, voileipäkakut ja perinteiset kakut. Keittiömme tekee myös itse kaikki kakut.



Pääsaliin mahtuu n. 50 henkilöä.
Emman kammarin mahtuu 10 henkilöä.
Laamanni -kabinettiin 10 henkilöä.